Skip to main content

Liity pintakäsittelyn ammattilaisten joukkoon – Hae töihin ZeBull Oy:lle!

Haluatko olla osa menestyksekästä pintakäsittely-yritystä? Etsimme motivoituneita ja kokeneita pintakäsittelyn ammattilaisia, jotka jakavat intohimomme laadukkaaseen työhön.

ZeBull Oy on Pirkanmaalainen pintakäsittely-yritys, jolla on vahva maine alalla. Erikoistumme laadukkaisiin pintakäsittelyratkaisuihin, ja työmme ulottuu eri aloille, kuten asuinrakennuksiin, liiketiloihin, teollisuusrakennuksiin ja julkisiin tiloihin. Alueena pääasiassa Pirkanmaa (Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Akaa, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Valkeakoski, Orivesi, Parkano, Vesilahti jne.)

Työskentelemme tiimissä, jossa huolellisuus, tarkkuus ja ammattitaito ovat avainasemassa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta alamme huippuosaajien
kanssa. Käytämme vain parhaita maalituotteita ja työkaluja varmistaaksemme kestävät ja tasaiset lopputulokset.

Jos sinulla on aiempaa kokemusta pintakäsittelyalalta ja haluat liittyä dynaamiseen ja menestyksekkääseen yritykseen, lähetä meille hakemuksesi tänään.

Kerro hakemuksessa hiukan itsestäsi, kuten vahvuuksistasi, kehityskohteistasi, harrastuksistasi, työkokemuksestasi ja miksi haluat meille töihin.

Voit tutustua meihin lisää meidän someista:

Henkilökohtaiset tietosi

Enemmän sinusta

Upload your resume in .pdf, .doc or .docx / Viestin lähettämällä annat oikeuden tallentaa tietosi Zebull Oy:n rekrykantaan.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 25 MB.