Skip to main content

Zebullin kädenjälkeä voit nähdä sadoissa kohteissa ympäri Pirkanmaata.

Korkealaatuiset ja kestävät pintakäsittelyratkaisut – ZeBull Oy

ZeBull Oy on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia ja pitkäikäisiä pintakäsittelyratkaisuja. Yli 20 vuoden kokemuksemme alalta on tehnyt meistä luotettavan kumppanin kaikenkokoisiin projekteihin, mukaan lukien omakotitalot, kerrostalot, teollisuusrakennukset ja julkiset tilat.

Referenssimme kattavat monenlaiset projektit, kuten sisämaalaukset, ulkomaalaukset, julkisivun pinnoitukset, rappaustyöt ja tasoitustyöt. Kokemuksemme monipuolisista projekteista varmistaa ammattitaitomme ja laadukkaan työn jokaisessa tehtävässä.

Jokainen projekti on meille ainutlaatuinen ja tärkeä, ja se toteutetaan huolellisesti ja sovitussa aikataulussa.

Pirkanmaan alueen pintakäsittelyasiantuntija:

Toimintamme keskittyy pääasiassa Pirkanmaan alueelle, palvellen kaupunkeja kuten Tampere, Nokia, Lempäälä, Akaa, Pirkkala, Sastamala, Ylöjärvi, Hämeenkyrö, Valkeakoski, Orivesi, Parkano ja Vesilahti.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille aina ollut ensisijainen tavoite, ja referenssimme todistavat sen. Luottaessasi ZeBull Oy:hyn voit odottaa ammattitaitoa, luotettavuutta ja huippulaatuista asiakaspalvelua.


Kerromme mielellämme lisää onnistuneista projekteistamme ja autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun pintakäsittelytarpeisiisi.

ZeBull tekee ja takaa Pirkanmaan laadukkaimmat pinnat!