Skip to main content

Meiltä löytyy parhaat ammattilaiset tasoite-, maalaus- ja rappaustöihin. Työnjohtomme hoitaa pintakäsittelyn projektinhallinnan alusta loppuun yli 20 vuoden ja satojen kohteiden kokemuksella. Ammattimaiset pintakäsittelijämme työskentelevät huolellisesti, jotta kohteesi pintakäsittely on virheetön ja kestävä. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään parhaan pintakäsittelyratkaisun kohteesi tarpeisiin.

Tehdään teille #parastapintaa!

Tasoitetyöt

Tasoitustyö vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta, ja panostamme molempiin. Tavoitteenamme on saavuttaa virheetön pinta joka kerta.

Ymmärrämme, että aikataulu on tärkeä tekijä projekteissa. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta.

Sisätilojen tasoitustyöt: Teemme ammattimaiset tasoitustyöt sisätiloihin, mukaan lukien seinien ja kattojen tasoitus. Tavoitteenamme on saavuttaa täydellisen tasainen pinta, joka on valmis maalattavaksi tai tapetoitavaksi.

Lupaamme joustavaa yhteistyötä ja aina aikataulussa. 20 vuoden kokemus takaa virheettömän lopputuloksen.

Maalaustyöt

Haluatko näyttävää maalipintaa? Teemme työmme tarkalla silmällä ja vakaalla kädellä toteutettuna. Käytämme vain parhaita maalituotteita ja työkaluja varmistaakseen kestävän ja tasaisen lopputuloksen.

Sisämaalaus: Tarjoamme laadukasta sisämaalausta, joka tekee tiloistasi kestävämmät ja houkuttelevammat.

Ulkomaalaus: Ulkomaalaus suojaa kotiasi sään vaikutuksilta ja antaa sille kauniin ulkonäön. Me hoidamme niin omakotitalot, rivitalot kuin kerrostalot.

Pintojen valmistelu: Ennen maalaustyön aloittamista valmistamme pinnat huolellisesti, jotta maali tarttuu parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä takaa kestävän lopputuloksen.

Maalausurakointi: Tarjoamme urakointipalveluita yrityksille. Voit luottaa meihin suurissakin projekteissa.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja anna meidän huolehtia maalaustyöstäsi.

Rappaustyöt

Rappaus on rakennustekninen menetelmä, joka tuo monia hyötyjä rakennukselle sekä sen ulkonäölle. Rappauksen tärkein tehtävä on suojata rakennusta sään vaikutuksilta ja antaa sille viimeistelty ulkonäkö.

Rappaus on siis monipuolinen ja hyödyllinen rakennustekniikka, joka tarjoaa sekä esteettisiä että toiminnallisia etuja. Se voi parantaa rakennuksen kestävyyttä ja ulkonäköä samanaikaisesti, mikä tekee siitä suositun valinnan monille rakennusprojekteille. Jos harkitset rappauksen käyttöä, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja ohjeita projektisi toteuttamiseen.

Lisäpalvelut

Asiantuntevaa apua maalaus-, tasoite- ja rappausasioissa

Tarjoamme laadukkaita lisäpalveluita, jotka kattavat laajasti maalaus-, tasoite- ja rappausalan tarpeesi. Olemme täällä auttaaksemme sinua ammattimaisella otteella, intohimolla ja alan huippuasiantuntemuksella.

Älä epäröi kysyä lisää!

Varmistamme, että jokainen työvaihe suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla.


ZeBull tekee ja takaa Pirkanmaan laadukkaimmat pinnat!